zaterdag 15 januari 2011

Uitwedstrijd tegen Vianen MD1

Vianen MD1 - Fletiomare MD6

We reden met zijn allen naar hockeyclub Vianen. Voor de wedstrijd kregen we nog een goede teambespreking van onze coach in het clubgebouw. Na een tijdje warmlopen en inspelen begon de wedstrijd ongeveer 5 minuten te laat. Vianen mocht als eerste de bal uitnemen.
Wij waren heel fel en zaten boven op de bal. Ook hadden we een paar hele mooie aanvallen. We hadden een aantal strafcorners achter elkaar tegen maar er werd niet uit gescoord. In tegenstelling tot vorige week kwamen er nu veel aanvallen over rechts. Helaas werd er niet uit gescoord door ons.

In de rust stond het nog steeds 0-0 en leken we even sterk. We moesten afscheid nemen van Dilara die na een halve wedstrijd weg moest. Iedereen dronk wat en at wat fruit van Joyce dat ons veel energie gaf.
De tweede helft begonnen we weer erg goed. Helaas kwamen we na een tijdje 1-0 achter te staan. Maar wij lieten onze kopjes niet hangen. Wij waren alleen maar op hun helft en in hun cirkel. Vianen viel een keer aan en er kwam meteen een tegendoelpunt. Het stond 2-0. De meisjes van Vianen dachten dat ze al gewonnen hadden maar wij bleven doorvechten en de bal rond spelen.

Wij waren de hele tijd aan het aanvallen en de bal ging hun helft niet meer af. Nu kregen wij een paar strafcorners. Na de zoveelste strafcorner scoorde Roos met een hele mooie goal. Het stond 2-1. We hadden veel kansen maar helaas ging er geen meer in. We hadden te weinig tijd om er nog een verdiend gelijk spel van te maken. De eindstand was 2-1.