zaterdag 22 januari 2011

Thuiswedstrijd tegen Kampong MD5

We moesten thuis tegen de MD5 van Kampong, op veld 6.
Jeske was aanvoerder.
Voor de wedstrijd zei Coraline dat wie het eerst heen en weer gesprint was, een snoepje kreeg. Joyce was de snelste, dus kreeg zij het snoepje, ze koos voor een kauwgom-lolly. Coraline zei dat deze tegenstander best wel goed was, maar dat viel eigenlijk best wel mee. Het was wel heel koud, maar we zetten bitter door. Al in de 1e helft scoorde Brechtje de 1-0.
Dat was heel knap, want het was een echte knaller vanaf rand cirkel. Kampong scoorde ook een keer, maar die werd afgekeurd omdat er al gefloten was voor een eerdere overtreding. Tijdens het fruit eten zei Coraline dat we in het begin heel goed bezig waren, maar in de loop van de wedstrijd werd het een beetje rommelig.
In de 2e helft kregen we veel strafcorners. We hadden daarom heel veel kansen, maar helaas ging hij er niet voor de 2e keer in. Ook Kampong kwam een paar keer gevaarlijk dicht in de buurt van ons goal. Na de wedstrijd zei Coraline dat we heel goed gespeeld hadden, toen kregen we nog lekker een paar bekers drinken, en van de moeder van Ellis kregen we nog een lekker plakje cake.
Daarna gingen sommigen nog een uurtje douchen en toen ging iedereen naar huis.