zaterdag 2 april 2011

Thuiswedstrijd tegen Hilversum MD3

De eerste helft:
De vader van Brechtje floot. Het was lekker weer ook warm. We hadden er zin in. Er waren 2 meisjes met rugnummer. Helaas kon Dilara nog niet meedoen.
 

Ellis was de aanvoerder. Hilversum zat de eerste helft veel in onze cirkel. We waren dus nog niet boos genoeg. Hilversum had veel kansen maar ze gingen er niet in door onze goede keeper Pien. De achterhoede zat er ook nog niet zo goed in. Daarom had Pien veel te doen. Maar de ballen van Hilversum gingen er niet in. Hilversum slog wel hard. De eerste helft stond het 0-0. Daar waren we blij mee maar we hadden liever willen voor staan!
De tweede helft:
Toen we met de tweede helft begonnen waren we wel boos. Brechtje was ook nog gevallen. Ze ging er uit. Isabel had helle mooie acties naar het goal van Hilversum. De tweede helft hadden we een aantal schoten op het goal van Hilversum maar helaas gingen de ballen er niet in. Het waren wel hele mooie acties die we bij het goal van Hilversun hebben gemaakt. Maar op een gegeven moment verloren wij de bal. Dus Hilversum heeft de bal onderschept. Toen gingen ze naar ons goal. Maar niemand gingen er op af. Toen hield iemand van Hilversum uit. Zij had een rug nummer. Zij sloeg super hard maar Pien had hem niet tegen gehouden. Het was 1-0 voor Hilversum. We hadden nog een halve seconde.

Susan Rutjes

warming up
 
aanvoerder Ellis bij de toss; let op de zwevende stick

de coach in actie
 
Joyce passeert haar tegenstander

schot van Kristie wordt gestopt
 
Julia is haar tegenstander de baas en passt terug naar haar guard

1 opmerking:

  1. Jammer dat het gisteren niet lukte, team. Hopelijk gaat het volgende week weer beter, want jullie waren de afgelopen weken mooi op stoom!

    BeantwoordenVerwijderen