zaterdag 26 maart 2011

Uitwedstrijd tegen Houten MD3

De vorige keer hadden we ook al van Houten gewonnen dus het moest wel lukken. Dilara kon niet meedoen door een liesbreuk en Marieke was ziek. Het was niet een hele saaie wedstrijd, maar ik vond het ook niet echt spannend. In het begin werd er gescoord door Houten. Ik weet niet meer echt hoe het ging, maar het was gewoon een goal. Verder gebeurde er niet zo veel meer. We waren wel meer in hun cirkel, maar er was niet gescoord. Pien had ook een mooie redding uit een strafcorner, maar dat was het wel.
Toen was het rust. De ruststand: 1-0 voor Houten. Toen we weer het veld in gingen was er niet veel aan de opstelling veranderd. Alleen werd Julia gewisseld voor Sophie. In de tweede helft waren we veel minder in hun cirkel, maar toch scoorden we door een mooi goal van Kristie. Daarna scoorden we nog een keer door een nog mooiere goal van Brechtje uit een strafcorner. Yes, we stonden voor! Toen moesten we zorgen dat Houten niet nog een keer scoorde. Ik was best wel bang dat dat wel zou gebeuren. Maar gelukkig klonk daar een eindsignaal. We hadden gewonnen! Met 2-1.