zaterdag 4 juni 2011

Thuiswedstrijd tegen Laren MD3

Coraline had aan ons gevraagd wat de opstelling zou worden, we konden kiezen uit: lootjes trekken, zelf een goede opstelling verzinnen of de opstelling die Coraline had gemaakt. De meesten kozen voor lootjes trekken. Toen de opstelling bekend was, gingen we naar het veld om warm te lopen en elkaar in te spelen. De aanvoerders werden geroepen en er werd getosst. Vlak voor de wedstrijd gingen we nog ff een sprintje trekken en toen ging de wedstrijd beginnen. Wij mochten uit. In het eerste kwartiertje was het best wel spannend, Laren had kansen maar wij ook. Ellis had nog bijna gescoord maar helaas ging hij er net niet in!
Kristie scoorde als eerste en Fletio was super blij. Een paar minuten later scoorde Laren en was de stand 1-1. Laren ging er gelijk hard tegen aan en scoorde nog een keertje en toen was het  2-1 voor Laren. Tijdens de rust, in de dug-out gaf de coach ons moed!!!
Na de rust gingen Laren en wij er allebei hard tegen aan alleen Laren scoorde 3-1. Natuurlijk vonden wij het jammer maar we gingen gewoon door! De bal werd naar Brechtje gespeeld, Brechtje speelde hem weer naar Sophie en Sophie ramde hem in de goal, het was 3-2. De wedstrijd was erg spannend maar toch wist Laren nog één keer te scoren, het was 4-2. Het bleef 4-2 maar toen kreeg Laren een kans, Susan ging naar de bal toe, het meisje haalde uit en schoot de bal (niet expres hoor) op de dijbeen van Susan en dat deed heel erg pijn. Susan ging naar de dug-out en kon helaas niet meer hockeyen.
De laatste minuten gingen we er nog even hard tegenaan, helaas lukte het ons niet om nog 1, 2 of 3 keer te scoren. Toen was de wedstrijd afgelopen en zei Coraline dat we het goed hadden gedaan. We gingen nog met de meisjes van Laren limonade drinken, en toen gingen we met ons team een watergevecht doen, dat was echt heel erg leuk. We hebben Daniël ook even een douche gegeven. Daarna zijn we gaan douchen want het werd een beetje koud!!!!
Dit was het verslag van: Isabel Olivier