woensdag 10 november 2010

Berichtje van de coach - 6

Lieve meiden,

Zoals Daniel al heeft aangegeven in zijn mail eerder deze week was het een harde dobber voor jullie afgelopen zaterdag. De tegenpartij Loenen had in de voorcompetitie in de 2e klasse gespeeld en dat was te zien. Hun verdediging was uitstekend (weinig ruimte voor onze midvoor en een keeper die al onze kansen wist tegen te houden) en zij maakten goed gebruik van ruimte die wij gaven voor de “counter” en wisten dan feilloos de vrije man te vinden die in onze cirkel op de bal stond te wachten.

Dat gezegd hebbenden was de uitslag niet representatief voor de verhoudingen in het veld. 1-0 tegen was waarschijnlijk meer in lijn met het spel dat jullie lieten zien en de kansen die jullie hebben gecreeerd.

Ik ben wederom zeer onder de indruk van jullie inzet en vechtlust. Jullie lieten de koppies niet hangen en bleven doorknokken en hebben een aantal hele mooie aanvallen laten zien. Met maar 1 reserve die ook nog eens geblesseerd uit viel hebben jullie alles gegeven wat er in zat.

De strafcorner training van afgelopen week, waarin Pien S. de principes van de verdedigende strafcorner heeft uitgelegd, werd goed uitgevoerd.

Aanstaande zaterdag gaan we het opnieuw proberen – positiespel, aanvallen over de zijkant (en dan met name rechts!), niet teveel zelf met de bal lopen maar goed passen in elkaars stick zullen daarbij opnieuw de thema’s zijn.

Sterkte voor Sophie en tot zaterdag!

Groeten,

De Coach

Geen opmerkingen:

Een reactie posten